Kennel Py�re�ntalon

PENTU-UUTISIA

Pyöreän Talon Neiti Sininen, Sini ja Pyöreän Talon Don Dude, Repe saivat perheenlisäystä 8.7.2015.Mustan ja punaisen pojan ja kaksi punaista tyttöä.






PENTUJEN SUKUTAULU JA TERVEYSTULOKSET




Fiinan ja Rasmuksen tyttö

Pikkuneiti syntyi 19.2.2015 ja sai kutsumanimeksi Mustikka. Fiina on hoitanut Mustikkaa hienosti ja pikkuneiti on tottunut lapsiin ja muihin koiriin jo nuoresta iästään huolimatta.



PENNUN SUKUTAULU JA TERVEYSTULOKSET




Vuosisadan rakkaustarina

FIMVA Pyöreän Talon Ihanainen Ida ja FIMVA Have a Nice Day Dei Leoni Iimperiali saivat rakkaudenhedelmiä viikolla 42.Kaikki pennut ovat saaneet hyvät kodit.



PENTUJEN SUKUTAULU JA TERVEYSTULOKSET



Jo pienestä tytön tylleröstä asti on meidän Ida tykästynyt Italian kuumasta pojasta Torosta. Näissä kahdessa oli sitä jotain, ja me kaksijalkaiset mammat päätimme että nämä kaksi pistetään pussauskoppiin.



Luulimme että Ida tyttö on niin sanottu uranainen, ei oikein perustanut pennuista, useimmiten yritti työntää käpälää suuhun ja yökkää jos oli pennuista puhe MUTTA näin se Toro sai Idan sydämen sulamaan ja meidän uranaisesta kehkeytyi varsinainen mamma. Tiineys on sujunut mallikkaasti, mamma vain esittelee vauvamasua kun siihen on mahdollisuus eli kuperkeikkoja tehdään vielä monta kertaa päivässä. Nyt kun tiineys vuorokausia on jo lähes 50 ei kuperkeikat enää suju kunnolla ja se herättää hieman hämmennystä mammassa. Jatketaan rakkaustarinaa pentublogissa:



PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA





Pyöreän Talon Dona Doncia ja Kong Litai Kismets Expressive Ego saavat perheenlisäystä viikolla 15.



PENTUJEN SUKUTAULU




PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA

Jo vuosia, me kaksijalkaiset, olemme supisseet ja suunnitelleet rakkaan vahtimestarimme Pilkun ja aina niin komean herrasmiehen Mörrin tapaamista ja nyt se hetki koitti. Tapaaminen oli onnistunut ja tuotti tulosta. 10.6 ultrassa varmistui että

FI MVA Pyöreän Talon Bjarnen Blackie ja C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA BY JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA V-09 HeW-10 V-10 Yönhaltijain Dernyn Mörri saavat perheenlisäystä viikolla 28.



PENTUJEN SUKUTAULU



PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA





Kessan ja Maxin rakkauden hedelmät syntyivät ystävänpäivänä 14.2.2013.

Yksi punainen prinssi, kaksi punaista ja kaksi kerman väristä prinsessaa.

Pyöreän G-team Geisha HD A/A AD 0/0 PPM iiris-iiris

Hualing Maximus HD A/A AD 0/0 terveet silmä ja polvet.

Pennut syntyivät Pyöreän Talon Espoon haarakonttoriin, eli Katja Sarjasen hellään huomaan


Pennuilla on jo omat kodit joihin muuttavat kevään tullen



PENTUJEN SUKUTAULU


PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA




Kevät on nuppujen aikaa.

Pyöreän Talon Forza Fia ja Kong Litai Kismets Expressive Ego saivat omat pienet nuppunsa 16.4.2012.Ei ihan seitsemän veljestä mutta viisi tomeraa poikaa syntyi 16.4.2012. Kolme mustaa ja kaksi punaista poikaa. Pennut syntyivät Pyöreän Talon haarakonttorissa, eli Merjan ja Esan hellässä huolenpidossa Hämeenlinnassa



PENTUJEN SUKUTAULU
PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA


Joskus haaveista tulee totta.

Pyöreän Talon Dona Doncia ja INT CH, CH RUS, JCH RUS, CH RKF, CH POL, CH FIN, CH BLR, CH EST, CH LV, CW World DogShow 2006 Le-Pash Gendolfi saivat perheenlisäystä 21.10.2011.

1 punainen uros, 2 mustaa urosta, 1 punainen narttu ja 2 mustaa narttua.

Kaikki pennut ovat löytäneet kodit.
PENTULAN TAPAHTUMISTA VOIT LUKEA BLOGISSA


Pyöreän Talon Bjarne Blackie PILKKU ja Hualing Maximus MAX tapasivat lumisena ja

tuulisena talvi-iltana, tapaamisen tuloksena syntyi 13.4.2011 musta poika, kaksi fawnia tyttöä, punainen ja sininen tyttö.


Pyöreän Talon Dona Dalia Donan (6 x Sert ja Cacib) ja Yönhaltijain Dernyn Mörri Mörrin (C.I.B & FI & EE & LT MVA, BALT & BY & EE & LT & LV JMVA V-2009) syksyisen tapaamisen tuloksena syntyi 2.1.2011. 3 mustaa ja 2 punaista urosta sekä 2 mustaa narttua. Pennut ovat muuttaneet uusiin hyviin koteihin.

PENTUPULINAA VOIT LUKEA BLOGISSA